Over ons

Over ons

Familiebedrijf Machinebouw Jansen Stroe (MJS) produceert al sinds 1961 melkmengers en vloeistofmixers. We maken in onze melkmengers / vloeistofmixers gebruik van onze eigen MJS motor. Deze motoren worden al ruim 50 jaar in de mengers gebruikt, en staan bekend om hun degelijkheid en kracht. Uiteraard wordt deze motor nog steeds door ontwikkeld om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

Tegenwoordig worden de RVS mengers en mixers heel veelzijdig ingezet. Niet alleen voor kunstmelk, maar ook voor diverse oliën, pannenkoekenmeel, medicijnen, suikerwater etc. Elke melkmenger en vloeistofmenger is geheel vervaardigd uit hoogwaardig roestvaststaal, dit houd in dat deze mengers enorm sterk en duurzaam zijn.

een andere oplossing die wij hebben bedacht en ontwikkeld is de Coloheat. met deze machine bespaart u niet alleen veel geld, maar ook veel ruimte in uw voerkeuken. de Coloheat is speciaal ontworpen om het opwarmen, pasteuriseren en mengen van biest te combineren en zo de efficiëntie van de biestzak en ruimte in uw voerkeuken te optimaliseren.

Tot slot bied MJS ook een nieuwe generatie ”alleswasser” aan. de unieke alleswasser werkt met twee roterende koppen, met elk twee nozzles. Hiermee worden de te wassen delen grondig gereinigd. Voor de aanlevering van het water, gebruikt u eenvoudig uw eigen hogedrukreiniger!
De alleswasser is uitermate geschikt voor het reinigen van drinkbars/schalen, kratten, bloem/stekbakken, emmers met of zonder beugels met koud of warm water.

Mochten er speciale wensen zijn voor een MJS product, dan is dat bij MJS ook geen enkel probleem. Doordat alle producten in eigen beheer geproduceerd worden kunnen deze ook speciaal naar wens aangepast worden.

Machinebouw Jansen Stroe is gevestigd in Stroe, tussen Apeldoorn en Amersfoort. Vrijwel alle MJS producten staan op voorraad, met of zonder afspraak u zal ons niet aantreffen in maatpak dus u bent van harte welkom om ons eens te bezoeken binnen onze openingstijden.(buiten openingstijden op afspraak)